Compania "Blazer"
Veșnica pomenire pentru persoanele iubite
Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna o mare durere pentru toți. Nu putem influența în niciun fel ceea ce s-a întâmplat. Dar putem perpetua memoria cuiva drag. Pentru aceasta, oamenii din cele mai vechi timpuri au ridicat monumente pentru cei care au plecat în altă lume. . Produse
Compania "Blazer"
Calitate și profesionalism
Piatra funerară - căldura inimii și iubirii dvs., înghețată în piatră.Piatra este cel mai bun lăcaș al memoriei, nu arde și nu mocnește, transportă în mod fiabil în timp amintirea unei persoane dragi nouă, o va transmite strămoșilor noștri. Produse
Blazer
Întrebări frecvente
Ce determină prețul unui monument?
Prețul depinde de dimensiune, de complexitatea monumentului și de tipul de granit utilizat. De exemplu, granitul gri Pokostovsky este mai ieftin, iar Leznikovsky roșu este o piatră de elită, cea mai scumpă.
Nu mi-a plăcut niciunul dintre monumentele propuse, pot comanda un monument după propriile cerințe?
Da, putem dezvolta un design individual al monumentului în funcție de cerințele dvs..Începem să lucrăm numai după ce proiectul este complet aprobat de către client.
Ce fotografie este mai bine să utilizezi pentru pentru gravarea unui portret pe monument ?
Cel mai bine este să luați fotografii din documentele oficiale - de exemplu, dintr-un pașaport. Fotografia nu trebuie să fie veche, uzată. Din respect pentru răposat - nu faceți utilizați acele fotografii care nu i-au plăcut lui însuși.
Cum să ai grijă de piatra naturală?
Granitul, datorită proprietăților sale fizice, de obicei nu are nevoie de îngrijiri speciale. O puteți spăla cu aproape orice detergent.
Cum și când trebuie comandat un monument?
De obicei, oamenii încep să se gândească să comande un monument mai aproape de primăvară, când zăpada se topește, încep zilele calde. Înainte de instalarea monumentului, va fi nevoie de timp pentru realizarea acestuia . În cazul comandării unui monument complex, cel mai bine este să comandați mai aproape de iarnă, astfel v-om avea mai mult timp pentru producerea acestuia. Și în primăvară, când condițiile climatice ne permit, monumentul va fi instalat pe mormânt.
Care este procesul de instalare a unui monument?
Tehnologia de instalare a monumentului include mai multe procese complexe,utilizarea plasei de armare,instalarea țevilor, turnarea betonului,etc. Doar în urma acestor procese complexe este instalat monumentul.
Pentru informații suplimentare
Contactați-ne