Compania "Blazer"
Veșnica pomenire pentru persoanele iubite
Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna o mare durere pentru toți. Nu putem influența în niciun fel ceea ce s-a întâmplat. Dar putem perpetua memoria cuiva drag. Pentru aceasta, oamenii din cele mai vechi timpuri au ridicat monumente pentru cei care au plecat în altă lume. . Produse
Compania "Blazer"
Calitate și profesionalism
Piatra funerară - căldura inimii și iubirii dvs., înghețată în piatră.Piatra este cel mai bun lăcaș al memoriei, nu arde și nu mocnește, transportă în mod fiabil în timp amintirea unei persoane dragi nouă, o va transmite strămoșilor noștri. Produse
Blazer

Avantajele noastre

Scopul nostru este îndeplinirea tuturor cerințelor și dorințelor dvs.
Timpul scurt de execuție Deținem toate resursele necesare pentru realizarea comenzilor dvs. într-un timp limitat,de asemenea avem monumente finite la depozit.
Produse calitative Folosim doar cele mai calitative materiale naturale pentru execuția monumentelor.
Gama largă Cel mai mare sortiment de modele de monumente din Moldova.
Prețuri accesibile Producția proprie permite evitarea marcajelor intermediarilor.
Profesionalism Personalul calificat și bogata experiență de lucru ne oferă posibilitatea de a realiza proiecte de orice complexitate.
Individualitate „Blazer” pune accent foarte mult pe monumentele individuale din granit care nu seamănă cu niciun alt proiect, păstrând pentru totdeauna amintirile unei persoane dragi care a murit.
Monumentele din granit
De ce anume granitul e folosit? Granitul este utilizat în întreaga lume ca cel mai bun material pentru crearea de monumente și pietre funerare: este puternic, durabil, relativ ușor de lucrat cu filigran și are o gamă mare de culori. Astăzi, monumentele din piatră sunt un simbol al unei amintiri bune despre o persoană dragă, pentru a perpetueza memoria unei persoane dragi în rândul celor vii.
Statistica noastră
Alege "Blazer"-alege calitatea înaltă Perfecționarea permanentă a calității,este ceea la ce tindem.
30+
De specialiști calificați
150+
Сomenzi finalizate pe an
24
Ani de experiență
3
Ani de garanție
Cele mai avantajoase oferte doar la noi
Produse populare
Catalogul companiei noastre memoriale deține cele mai diverse forme de monumente. Dacă niciunul dintre modelele prezentate nu se potrivește clientului, atunci oferim fabricarea unui monument conform unei schițe individuale.
Oferim un sortiment extins de monumente funerare și complexe memoriale ale producției noastre proprii
Portofoliu
Recenzii
Dumitru
Aș dori să le mulțumesc profund angajaților “Blazer”, în primul rând managerului care a lucrat cu noi. S-a dovedit a fi foarte atent la detalii și înțelegător, este evident că e un profesionist în domeniul său!
Alexei
Am ales, comandat și plătit un monument din dublu granit prin intermediul internetului, iar la sosirea mea din altă țară, monumentul era deja instalat pe mormântul părinților mei. Sunt foarte mulțumit de munca companiei “Blazer”.
Alina
Aș dori să-mi exprim cea mai profundă recunoștință angajaților companiei “Blazer” pentru realizarea unui monument tatălui meu. În ceea ce privește calitatea, rezultatul mi-a depășit așteptările, o mulțumire specială artistului super profesionist. În general, s-a reunit o echipă minunată. Vă voi recomanda la toți.
Gheorghe
Într-un moment dificil pentru familia mea, angajații companiei „Blazer” au reacționat cu înțelegere la durerea mea și au făcut cele mai bune decizii, îndeplinindu-mi orice capriciu ,dorință. În scurt timp, monumentul a fost realizat și instalat conform eschizei confirmate anterior de mine .
Galina
Am ales acest atelier singură (fără recomandări), m-am uitat la un număr mare de site-uri ce prestează acest serviciu și am ales compania ”Blazer”. Acum înțeleg că nu m-am înșelat. Totul s-a făcut perfect și la timp. Atitudinea lor față de clienți, cunoașterea excelentă a meseriei lor distinge compania „Blazer” de ceilalți, vă mulțumesc mult!
Pentru informații suplimentare
Contactați-ne